Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Marfă de 185.000 de euro, confiscată la frontieră. Zeci de mii de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii contrafăcute, găsite într-un TIR

La Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II, într-un TIR au fost descoperite peste 30.000 de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii cu numele unor mărci cunoscute, care ar fi fost contrafăcute.

Îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii contrafăcute găsite într-un TIR

Polițiadefrontieră.ro

Automarfarul a fost verificat la ieşirea din ţară pe 3 martie, însă abia acum s-a finalizat inventarierea obiectelor găsite, conform unui comunicat de presă remis de Poliţia de Frontieră Arad.

În TIR se aflau un şofer polonez şi un coleg al acestuia, care au declarat că transportă textile din Turcia în Ungaria şi Polonia.

Percheziţii în Argeş şi în Bucureşti, într-un dosar de contrabandă cu arme, în colaborare cu Poliţia germană​

"Având suspiciuni cu privire la bunurile transportate, poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Timişoara efectuarea unui control amănunţit asupra autocamionului. Astfel, în compartimentul marfă au fost descoperite mai multe cutii care conţineau 33.578 obiecte de marochinărie (portofele, genţi, curele), articole textile şi încălţăminte de diferite culori şi mărimi, inscripţionate cu numele unei mărci protejate în domeniu, susceptibile a fi contrafăcute", se precizează în comunicat.

Valoarea bunurilor, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, se ridică la aproximativ 185.000 euro, marfa fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor şi confiscată la Biroul Vamal de Interior Arad.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată şi pentru contrabandă.

Urmărire ca-n filme, în județul Suceava. Un traficant a mers cu spatele pe o distanță de peste un kilometru. Video

Recomandari