Antena Căutare

Imparatul romilor, Iulian Radulescu, a fost internat la Terapie Intensiva dupa ce a suferit o criza cardiaca

E jale mare printre supusi. Autointitulatul Imparat al romilor a ajuns astazi la Terapie Intensiva dupa ce a suferit o criza cardiaca. Din cauza obezitatii, Iulian Radulescu urmeaza de cativa ani o cura de slabire care, cel mai probabil, i-a slabit si inima.

Boala de inima l-a trimis in spital pe autointitulatul imparat al romilor. “Nu mai aveam aer. A inceput sa ma doara pieptul si nu mai puteam sa mai fac nimic. Nici sa ma misc, dar sa mai respir!”, explica el.

Iulian Radulescu ar fi incercat sa slabeasca dupa ce-a urmat sfaturile unor medici din Paris. Si a reusit, de la 180 de kilograme la 120. Dar asta i-a slabit si inima.

“Pacientul a fost adus la unitatea de primiri urgente. Sufera de cardiopatie ischemica si are probleme cardiace”, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Sibiu.

Cert este ca azi, imparatul Iulian si regele Cioaba au lasat dusmania la o parte. Florin Cioaba l-a vizitat in spital pe cumnatul sau. Care, de altfel, i-a incredintat prerogativele, cat va lipsi de langa supusii sai.

“De orgolii ne-am saturat. Dupa 20 de ani de lupta, am lasat dusmania deoparte”, spune autointitulatul rege al romilor.

Iulian Radulescu va mai ramane in spital cateva zile, pana cand medicii vor decide ca poate pleca acasa.

Grupa pregatitoare, la gradinita sau la scoala? Parintii au de ales pana pe 31 martie... Furt in 30 de secunde la Constanta! Doua femei de etnie roma l-au jefuit pe patronul unui magazin de electronice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x