Antena Căutare

Jaf mascat, focuri de armă și-o urmărire ca-n filme, la Timișoara. Ce-au vrut să fure cei 4 hoți

4 bărbați din Timiș au pus la cale un jaf ca-n filme, însă nu au luat în calcul faptul că vor fi surprinși de camerele de supraveghere din supermarket.

Jaf mascat, focuri de armă și-o urmărire ca-n filme, la Timișoara. Ce-au vrut să fure cei 4 hoți
Jaf mascat la Timisoara

Patru bărbați din Timiș au pus la cale un jaf ca-n filme, însă nu au luat în calcul faptul că vor fi surprinși de camerele de supraveghere din supermarket.

Patru bărbați mascați au intrat într-un supermarket din apropiere de Timișoara, au furat ţigări şi băuturi în valoare de 15.000 de lei și apoi fugit cu un autoturism cu numere false de înmatriculare.

Jaful a fost surprins însă de camerele de supraveghere ale magazinului și poliţiştii au fost alertaţi de un agent al firmei de securitate, după ce s-a declanşat alarma.

Oamenii legii au pornit pe urmele celor patru hoți şi au reuşit să-i oprească după ce au tras mai multe focuri în cauciucurile autoturismului.

Unul dintre bărbați a reușit să scape, însă ceilalți 3 suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi pe numele lor a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat, complicitate la furt şi conducerea unui autoturism cu numere false. Bunurile furate din magazin au fost recuperate în totalitate.

Accident grav în această dimineață pe DN 6. Patru MORȚI și alte persoane rănite grav. Circulația e întreruptă!... Ajutor financiar de până la 1.000 de lei lunar, de la stat! Cine sunt categoriile de români care pot beneficia de acest ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x