Căutare Live

Medicul Theo Trandafirescu, din New York: ”Imunoterapia, componenta-cheie în tratarea pacienților cu COVID-19!”

Imunoterapia este o componentă-cheie în lupta împotriva COVID-19, potrivit medicului Theo Trandafirescu, profesor universitar la Facultatea de Medicină Mont Sinai și multispecializat în Medicina Internă, Pneumologie și Terapie Intensivă, cu experiență de peste 25 de ani în New York.

În cadrul unui interviu la Antena 3, medicul care luptă împotriva coronavirusului în prima linie a vorbit despre situația coronavirusului la New York și a declarat că singura soluție pentru a preveni infecțiile cu virusul Sars Cov-2 este imunoterapia.

"Despre vaccinare aș putea spune că Oxford a început tratamentul la vaccin pe 12 ianuarie și secvența genetică, genomul descoperit pentru COVID-19, a fost pe 10 ianuarie. Deci la două zile după ce s-a descoperit genomul, Oxfordul a și pornit procesul de învățare și crearea unui vaccin. Sper să avem cât mai repede un vaccin.

Documentul care cutremură România. Condițiile pentru starea de urgență, îndeplinite între 1-3 august. Autoritățile așteaptă un milion de cazuri în luna septembrie

În momentul de față suntem înrolați într-un studiu bazat tot pe imunoterapie, care e o metodă eficientă de tratare a infecțiilor și reprezintă o componentă-cheie în acest proces de vindecare pentru foarte multe infecții", a declarat el, potrivit sursei citate.

Câte cazuri de coronavirus s-au înregistrat în SUA

Statele Unite ale Americii au înregistrat duminică 35, 485 de noi cazuri de coronavirus şi 282 de decese legate de COVID-19 în 24 de ore, conform bilanţului zilnic al Universităţii Johns Hopkins, relatează AFP, potrivit Agerpres.

Numărul real de cazuri de coronavirus, necunoscut în România. Ministrul Sănătății a recunoscut: ”Aproape 7000 de teste rămân neprelucrate de la o zi la alta!”

Numărul total de cazuri confirmate a ajuns la 3,868,756, iar numărul deceselor, la 141.159, conform bilanțului.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Mureş: Un TIR a ieşit de pe şosea şi a avariat două case, în localitatea Albeşti/ Circulaţia pe DN 13, blocată pe un sen...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri