Antena Căutare

În noaptea de Revelion sătenii au văzut luminile aprinse în școală! Când s-au apropiat au văzut ce se întâmpla de fapt!

Tinerii din comuna Jitia, judeţul Vrancea, au mers, în noaptea de Revelion, la şcoală. Nu pentru cursuri, ci la petrecerea care a fost organizată printre băncile elevilor. Evenimentul a avut loc cu acordul primarului, iar imaginile dansurilor au devenit virale

Tinerii din comuna Jitia, judeţul Vrancea, au mers, în noaptea de Revelion, la şcoală. Nu pentru cursuri, ci la petrecerea care a fost organizată printre băncile elevilor. Evenimentul a avut loc cu acordul primarului, iar imaginile dansurilor au devenit virale.

Tinerii din comuna vrânceană Jitia au venit, în noaptea de Revelion, la şcoală, unde au organizat o petrecere chiar în sala de clasă. Oamenii au dansat şi au stat la masă, aşa cum este tradiţia de Anul Nou. Organizatorii au avut acordul primarului, care a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că a acceptat cererea deoarece în sat nu există alte spaţii în care pot fi organizate petreceri.

„Nişte tineri au organizat petrecerea de Revelion într-o sală de clasă din şcoală. Nu au fost incidente, nu s-a stricat nimic. Nu este ceva ieşit din comun. Ce să facem? Să-i restricţionăm pe tineri? Noi am avut o sală pentru evenimente, nu mai este bună, trebuie să facem alta, ne chinuim cum putem. Sunt oamenii din comunitate. Nu au unde să se ducă. Nu am făcut afaceri, i-am ajutat pe ei”, a declarat, marţi, primarul comunei Jitia, Ion Păun.

Petrecerea din şcoala de la Jitia a ţinut până în zori. A doua zi, participanţii au postat imaginile cu dansurile printre bănci elevilor pe reţelele de socializare şi astfel au devenit virale.

Surprizele din 2018! Gemenii care s-au născut în ani diferiți... Descoperire înfiorătoare! Copil minor, obligat să-și îngroape propria mamă: Anchetatorii spun că femeia ar fi fost acope...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x