Căutare Live

Descoperire înfiorătoare! Copil minor, obligat să-și îngroape propria mamă: Anchetatorii spun că femeia ar fi fost acoperită de vie

Descoperire macabră într-o localitate din județul Iași. Trupul neînsuflețit al unei femei în vârstă de 35 de ani a fost descoperit într-o groapă, fiind băgată acolo de către concubinul și fiul ei minor în vârstă de doar 15 ani. 

Descoperire macabră într-o localitate din județul Iași. Trupul neînsuflețit al unei femei în vârstă de 35 de ani a fost descoperit într-o groapă, fiind băgată acolo de către concubinul și fiul ei minor în vârstă de doar 15 ani.

Potrivit publicației locale bzi.ro, femeia ar fi fost ucisă de către bărbat după o altercație, însă anchetatorii nu exclud varianta că această să fi fost îngropată de vie.

În urmă au rămas trei copii minori care au fost preluați de către Direcția de Protecție a Copilului. Cei doi concubini trăiau împreună de 17 ani și se certau frecvent, fiind mari consumatori de alcool.

Cazul s-a petrecut in localitateaScobinti din judetul Iasi, iar cadavrul a fost descoperit chiar in prima zi din anul 2018, mai scrie sursa citată.

Manole Ion, în vârstă de 48 de ani, concubinul femeii decedate, este principalul suspect din acest caz. În a două zi de Crăciun, pe dată de 26 decembrie, acesta s-ar fi certat cu concubina să pe fondul consumului exagerat de alcool, iar în timpul altercatiei cei doi s-ar fi imbrancit si femeia s-a lovit. Văzând că această nu mai mișcă, Manole Ion s-a panicat și a săpat o groapă la o distanță de aproape 50 metri de casă în care aceștia locuiau. Văzând că nu poate duce femeia în groapă, Manole Ion și-a chemat fiul și l-a obligat să îl ajute să o ducă în groapă. Cei doi au săpat groapă adâncă de un metru și au băgat-o acolo pe mama copilului, apoi au acoperit-o cu pământ.

Îm noaptea dintre ani, minorul i-a povestit unui prieten cum tatăl sau l-a obligat s-a o îngroape acolo pe mama să. Acesta a povestit că a fost amenințat să nu spună nimănui cele întâmplate, însă prietenul său a povestit mai departe, iar un vecin a mers direct la secția de poliție din localitate și a povestit totul polițiștilor.

Potrivit primelor cercetări, victima a fost găsită cu urme de violență, însă nu se știe dacă acestea i-au provocat moartea. Cel mai probabil, cei doi concubini s-ar fi îmbrâncit, pe fondul consumului de alcool exagerat, victima a căzut și a intrat în comă alcoolică. Bărbatul, crezând că a omorât-o, s-a panicat și a îngropat-o de vie.

Sursa: bzi.ro

În noaptea de Revelion sătenii au văzut luminile aprinse în școală! Când s-au apropiat au văzut ce se întâmpla de fapt!... Peste 20 de turiști, printre care 9 copii, sunt blocați pe munte...
Ultimele știri