Antena Căutare

Refuză să renunțe la WC-ul din curte! Motivul șocant invocat de sute de oameni din Botoșani

În oraşul Botoşani, oamenii refuză condiţii mai bune de trai. Sute de locuitori nu vor să se racordeze la reţeaua de apă şi canalizare ce tocmai a fost construită şi preferă să rămână cu toaleta în curte!

Asta după ce statul a cheltuit milioane de euro din fonduri europene, pentru a le aduce conductele până la poartă. Oamenii spun că nu au bani să-şi construiască băi în case, iar WC-ul din curte e mai uşor de întreţinut.

Localnicii se declară mulţumiți. Şi nu vor toaletă în casă, deşi reţeaua de canalizare este construită până la poartă.

DE CE NU VOR OAMENII SĂ RENUNȚE LA WC-UL DIN CURTE

Oamenii spun că fac astfel economie, iar la lighean s-au spălat toată viaţa, aşa că nu simt lipsa unei băi. În plus, apa menajeră o aruncă în grădină, fără să mai cheltuie alţi bani.

Un alt motiv pentru care sute de persoane din Botoșani nu sunt de acord cu schimbare este faptul că sistemul de canalizare emană un miros neplăcut.

Reţeaua de apă şi canalizare a costat autorităţile locale peste 300 de milioane de euro. Prioritate au avut-o cartierele mărginaşe ale oraşului, zone în care se află numai case. În total, 1000 de oameni puteau avea apă potabilă şi baie în locuinţa, dar cei mai mulţi au refuzat.

Localnicii spun că autorităţile ar fi trebuit mai bine să cheltuie banii pe asfaltarea drumurilor

O nouă metodă de furt de pe card! Doi ploieșteni au furat 40 000 de euro. Poliția nu a mai văzut așa ceva!... Poliţiştii au destructurat o reţea care lua credite bancare cu documente false; prejudiciul se ridică la peste 3,7 milio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x