Antena Căutare

Este oficial! Au mai rămas câteva zile până când toți copiii din România vor primi alocații dublate. Când vor intra în conturi banii

Guvernul a adoptat ordonanţa de urgenţă privind majorarea alocaţiilor copiilor. Vineri a fost aprobat bugetul pentru alocaţii, asta înseamnă că de luna viitoare copiii vor primi alocaţiile mărite.

Veste excelentă pentru toţi părinţii din România. Au mai rămas câteva zile până când toți copiii din România vor primi în sfârşit alocaţii aproape duble.
Câţi bani şi când vor putea scoate părinții banii de la bancomat:

Guvernul a adoptat ordonanţa de urgenţă privind majorarea alocaţiilor copiilor. Vineri a fost aprobat bugetul pentru alocaţii, asta înseamnă că de luna viitoare copiii vor primi alocaţiile mărite.

Toți părinții trebuie să știe că alocaţiile se primesc pe data de 8, nu pe data de 1, astfel alocaţia mărită de pe aprilie va fi primită pe 8 mai.

Copiii cu vârsta curpinsă între 2 ani şi 18 ani vor primi 150 de lei, la fel şi tinerii care au împlinit 18 ani, dar care mai urmează cursurile învăţământului liceal sau profesional

Copiii până la doi ani vor pimi 300 de lei, iar cei cu handicap vor primi până la 3 ani.

Copiii cu handicap între trei ani şi 18 ani vor primi 300 de lei.

Actele pentru acordarea alocației pentru copil în 2019 se depun la primăria localității sau sectorului de care aparțin părinții sau reprezentanții legali ai copiilor.

Actele necesare pentru acordarea alocației pentru copil:

  • cerere tip cerere pentru acordarea alocatiei de stat pentru copii;
  • copie CI/BI părinţi - 1 copie xerox pentru mamă şi 1 copie xerox pentru tată;
  • copie și original - certificatul de naştere al copilului;
  • copie și original - livret de familie-actualizat.

Sursă:observator.tv

Descoperire terifiantă la Brașov! Un bărbat ara pământul atunci când a trăit un adevărat șoc! Ce a a găsit... Un copil de aproape 2 ani a murit după ce a căzut de la etajul 4! Mama micuțului se afla în casă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x