Antena Căutare

Încă două CUTREMURE au avut loc în România, în urmă cu puțin timp! Seismele s-au produs în zone diferite

Două cutremure s-au produs, luni, în România, în județul Buzău și în județul Vrancea, potrivit Institutului Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Două cutremure s-au produs, luni, în România, în județul Buzău și în județul Vrancea, potrivit Institutului Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Primul dintre acestea a avut loc în județul Vrancea, la ora 12.59. Acesta a avut magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 118 kilometri.

Cel de-al doilea seism s-a produs la ora 13.47 în județul Buzău, la o adâncime de 77 de kilometri. Acest cutremur a avut magnitudinea de 2,5 grade pe Richter.

Aceste seisme au fost precedate de o activitate seismică intensă, cu patru cutremure produse duminică.

Potrivit Institutului Naţional pentru Fizică Pământului, primul cutremur a avut loc duminică la ora 01.03, la o adâncime de 126 km, având o magnitudine de 2,2 grade pe scara Richter.

Un alt cutremur a avut loc la ora 5.28. Acesta a avut o magnitudine de 3,5 grade şi s-a produs la o adâncime de 122 km.

Apoi, un al treilea seism, cu o magnitudine de 2,3 grade, s-a produs câteva minute mai târziu, la 5:54, la o adâncime de 111 km.

La ora 8.31, a avut loc al patrulea cutremur. De această dată, intensitatea a fost de 2,8 grade pe scara Richter şi s-a produs la o adâncime de 139 km.

Cel mai puternic cutremur din acest an a avut loc în 25 aprilie. Cutremurul a avut magnitudinea 4,6 şi s-a înregistrat în apropierea următoarelor oraşe: Covasna (12 kilometri), Întorsura Buzăului (25 de kilometri, Târgu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) şi Sfântu Gheorghe (52 de kilometri).

UPDATE: Subiecte BAC 2018 Sesiunea Toamnă. Ce a picat la Limba Română, PROFIL REAL... România 2018. Câți oameni vorbesc românește în întreaga lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x