Căutare Live

Încă trei pacienţi infectaţi cu coronavirus – numărul îmbolnăvirilor a ajuns la 121

Numărul cazurilor de infectare cu coronavirus a ajuns, sâmbătă seară, la 121, după confirmarea a trei noi cazuri, la pacienţi din Cluj-Napoca, Satu Mare şi Bucureşti.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, sâmbătă seară, încă trei cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus.

În urma analizelor, a fost confirmat diagnosticul la o femeie de 25 de ani din Cluj-Napoca, întoarsă din Berlin în 11.03.

De asemenea, a fost confirmat un bărbat de 46 de ani din Satu Mare, întors din Italia în 11.03, aflat în carantină în Satu Mare.

Cel de-al 121-lea caz este un bărbat din Bucuresti, 37 ani, întors Norvegia în 13.03. Pacientul este internat în Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Bucureşti.

Până acum s-au vindecat 9 pacienţi.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Ce medicamente să NU iei dacă ai coronavirus! Acestea AGRAVEAZĂ infecția cu Covid-19...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri