Încă un cămin de bătrâni este lovit de Covid-19. Trei îngrijitoare și trei pacienți au coronavirus, iar un al patrulea a decedat

Căminul de bătrâni „Dumbrava minunată” din Braşov este lovit de Covid-19. Trei îngrijitoare și trei pacienți internați fost confirmați cu coronavirus. Un al patrulea bătrân, de 91 de ani, a decedat.

Încă un cămin de bătrâni este lovit de Covid-19

Trei îngrijitoare şi trei rezidenţi de la Căminul de bătrâni „Dumbrava minunată” din Braşov sunt internaţi în spital, fiind confirmaţi cu coronavirus, un alt rezident, o femeie de 91 de ani confirmată pozitiv la COVID-19, decedând în urmă cu două zile, a declarat joi, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Braşov, Anca Bîtiu.

Scandal la caminul de bătrâni din Galați. Infirmierele şi asistentele medicale au refuzat să intre în clădire

Conform acesteia, bătrâna decedată şi ceilalţi pacienţi cu COVID-19 sunt contacţi ai uneia dintre infirmiere, care, la rândul ei, a luat contact cu o persoană confirmată cu coronavirus.

După ce a fost anunţată de DSP că persoana respectivă este confirmată cu COVID-19, infirmiera s-a autoizolat la domiciliu, a precizat sursa citată, iar în instituţia de ocrotire s-au luat măsurile impuse de protocoalele în vigoare.

Căminul de bătrâni „Dumbrava minunată” este administrat de fundaţia omonimă, care desfăşoară proiecte sociale pentru persoanele defavorizate.

Al treilea cămin de bătrâni lovit de noul coronavirus "Persoanele nu prezentau semne şi simptome"

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri