Antena Căutare

Încă un caz de dispariție în Ilfov! O fetiță a plecat la școală și nu s-a mai întors! Polițiștii, în alertă: ”Dacă o vedeți, sunați la 112!”

O fetiță în vârstă de zece ani, din Popești Leordeni, județul Ilfov, a dispărut de acasă în cursul zilei de marți, iar de atunci părinții ei sunt disperați. 

O fetiță în vârstă de zece ani, din Popești Leordeni, județul Ilfov, a dispărut de acasă în cursul zilei de marți, iar de atunci părinții ei sunt disperați.

Potrivit Poliţiei Judeţene Ilfov, Poliţia oraşului Popeşti Leordeni a fost sesizată, în mod direct, de părinţii unei fete de 10 ani despre faptul că aceasta a plecat în jurul orei 11.00 de acasă şi nu a mai revenit.

Polițiștii din Popești Leordeni sunt ajutați de cei de la Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul Rutier și criminaliști și jandarmi, care o caută pe fetița dipărută de acasă.

Fata are 1,20-1,30 metri înălţime, păr negru, lung până la nivelul umerilor, prins în coadă, ochi căprui. La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu bluză albă cu inscripţia „New York“, pantaloni negri şi era încălţată cu espadrile gri.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numarul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiata unitate de politie.

Sorina Pintea, prima reacție după ce supraviețuitorii incendiului din clubul Colectiv au solicitat plata pe viață a trat... Destin crunt pentru un puști de 15 ani! A murit în timp ce încerca să-și protejeze sora de un infractor care a intrat în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x