Antena Căutare

Sorina Pintea, prima reacție după ce supraviețuitorii incendiului din clubul Colectiv au solicitat plata pe viață a tratamentului: ”Lucrurile pot fi reglate foarte ușor!”

Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a reacționat după ce supraviețuitorii incendiului din clubul Colectiv au solicitat, în cadrul unei scrisori deschise, sprijin pe viață pentru tratamentul pe care trebuie să-l urmeze. Astfel, aceasta urmează să se întâlnească cu ei, vineri. 

Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a reacționat după ce supraviețuitorii incendiului din clubul Colectiv au solicitat, în cadrul unei scrisori deschise, sprijin pe viață pentru tratamentul pe care trebuie să-l urmeze. Astfel, aceasta urmează să se întâlnească cu ei, vineri.

Sorina Pintea a afirmat că a stabilit o întâlnire cu supraviețuitorii de la Colectiv pentru vineri.

”Am stabilit o întâlnire cu supravieţuitorii pentru vineri. Din punctul meu de vedere cerinţele de până acum au fost rezolvate financiar de către minister. Nu au fost niciodată probleme financiare când a fost vorba de acest tip de pacienţi aşa că putem lua în discuţie cerinţele dânşilor şi vom vedea care sunt cerinţele concrete.”, a declarat ministrul Sănătății.

Citește și: Scrisoarea deschisă a răniților din clubul Colectiv către autorități: ”Solicităm sprijin pe viață!”

De asemenea, ea a spus că viitoarele operații pe care vor trebui să le suporte supraviețuitorii catastrofei din Colectiv vor fi făcute, cu ajutorul statului român, acolo unde pot fi obținute cele mai bune rezultate, indiferent dacă este vorba de spitale din țară sau din străinătate.

”O parte dintre operații pot fi făcute și în România, dar trebuie făcute acolo unde este cel mai bine pentru pacienți. Sunt decontate inclusiv cele din sistemul privat. Din punctul meu de vedere, lucrurile pot fi reglate foarte ușor”, a declarat Sorina Pintea, potrivit libertatea.

Citește și: Supraviețuitorii incendiului din Colectiv vor o întâlnire cu ministrul Sănătății. Ce soluții clare cer. „Nu este normal ca viaţa unui pacient să depindă de...”

Supravieţuitorii incendiului de la „Colectiv” cer statului român să le asigure tratamentul de care au nevoie toată viaţa. Aceştia au scris o scrisoare deschisă Vioricăi Dăncilă şi Sorinei Pintea, în care precizează că „așa cum boala noastră este pe toată viața, avem nevoie ca și tratamentul să fie la fel”.

Maria, o fetiță de 13 ani, din Timișoara, a dispărut de acasă! Părinții sunt disperați: ”Ajutați-ne să o găsim!” ... Încă un caz de dispariție în Ilfov! O fetiță a plecat la școală și nu s-a mai întors! Polițiștii, în alertă: ”Dacă o ved...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x