Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Încă un cutremur s-a resimțit în România! Unde s-a produs și ce magnitudine a avut!

După cutremurul din noaptea trecută, din județul Buzău, încă in cutremur a fost resimțit în România. Seismul s-a produs în Serbia,  chiar la granița cu România. Iată ce magnitudine a avut.

cutremur in serbia

După cutremurul din noaptea trecută, din județul Buzău, încă in cutremur a fost resimțit în România. Seismul s-a produs în Serbia, chiar la granița cu România. Iată ce magnitudine a avut.

Cutremurul din Serbia, produs la granița cu România, s-a produs la ora 02:42. Seismul a avut 2.2 grade pe scara Richter şi s-a produs la o adâncime de 19 kilometri.

Cutremur 21 decembrie, România. Un cutremur a avut loc în România, în noaptea de joi spre vineri, a anunțat Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cutremurul a avut loc în jurul orei 02.00, în județul Buzău, la o adâncime de 112 kilometri.

Magnitudinea locală a seismului a fost de 2,4, potrivit Institutului.

Cutremur 21 decembrie, România. Nu mai puțin de 24 de cutremure au avut loc în luna decembrie, dintre care unul înregistrat în noaptea de miercuri spre joi.

Specialiștii sunt îngrijorați de numărul mare al seismelor. Potrivit unora, un seism major s-ar putea produce de Crăciun, în România. Citește mai multe aici.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro