Antena Căutare

Incendii puternice in Maramures! Doua hale si o fabrica de mezeluri au luat foc

Doua hale pline cu mobila si cea mai mare fabrica de mezeluri bio din judetul Maramures au fost mistuite de flacari, in noaptea dinspre miercuri spre joi. Pompierii s-au chinuit ore in sir sa stinga incendiile. O casa a fost facuta scrum, iar o femeie a avut nevoie de ajutorul medicilor dupa ce a facut un atac de panica.

Focul a izbucnit la primele ore ale diminetii si a cuprins cu repeziciune doua hale pline cu mobila si alte materiale inflamabile. Ingrozita, o femeie a facut atac de panica si a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Mai bine de patru ore s-au luptat pompierii sa stinga flacarile. La lumina zilei, din halele intinse pe 1000 de metri patrati, se mai vedeau doar peretii. Din fericire, colegii au reusit sa impiedice extinderea incendiului la casele de locuit de alaturi.

La lumina zilei, alta fabrica, de data aceasta una de mezeluri bio s-a aprins de la un tablou electric. In momentul in care a izbucnit incendiul, in fabrica erau mai multi angajati. Au scapat miraculos fara nicio rana.

Focul a mistuit insa si o casa din apropiere si anexele ei, o autoutilitara si alte 2 masini. Atat halele, cat si fabrica de mezeluri, erau asigurate, asa ca proprietarii isi vor acoperi pagubele.

FOTO: Intact Images

Jaf de 70.000 de euro intr-un mall din Bucuresti!... Numarul cazurilor de infectii cu virusul West Nile a ajuns la 11...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x