Antena Căutare

Jaf de 70.000 de euro intr-un mall din Bucuresti!

Un hot a dat spargerea vietii lui, in parcarea unui mall din Bucuresti. A furat o geanta plina cu 70.000 de euro, lasata pe bancheta unei masini. Victima, patronul unei case de schimb valutar, se relaxa la cumparaturi, in mall, cand hotul i-a spart masina. Pagubitul crede ca raufacatorul a actionat "la pont".

Ora 5 seara, parcarea subterana a unui mall din Bucuresti. Un barbat isi parcheaza masina si intra in magazin, impreuna cu sotia lui. Face insa o greseala enorma: isi lasa pe bancheta geanta plina cu 70.000 de euro. Cateva minute mai tarziu, un hot da lovitura vietii lui. Sparge geamul masinii dintr-o singura miscare, smulge geanta plina cu bani si se face nevazut. Cand se intoarce, cateva ore mai tarziu, pagubitul ingheata. Dar isi aminteste brusc un detaliu important.

In momentul in care pagubitul si-a parcat masina in subteran, o alta masina a parcat in acelasi timp, in paralel cu acesta. N-a fost o simpla coincidenta, crede pagubitul - patron al unei case valutare din Bucuresti.

Barbatul le-a povestit astazi politistilor ca banuieste cine i-a furat cei 70.000 de euro din masina. S-a simtit urmarit inca de la Afumati, unde mersese sa depuna la banca o suma mare de bani. Restul l-a pus in geanta si a plecat spre mall. Unde a si fost jefuit.

Urmaritorul avea o masina puternica, de teren, cu numere de Germania. A disparut insa in mai putin de doua minute din parcare. Odata cu el, si cei 70.000 de euro.

Banii erau asigurati in caz de furt. Insa numai in anumite conditii. Patronul casei de schimb valutar era obligat sa transporte banii intr-o caseta de valori, intr-o masina blindata si insotit de un bodyguard. N-a indeplinit niciuna dintre conditii, asa ca nu va fi despagubit.

foto: Hepta.ro

Pedepse pentru cei 12 detinuti care s-au batut in penitenciarul Colibasi... Incendii puternice in Maramures! Doua hale si o fabrica de mezeluri au luat foc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x