Căutare Live

Incendiu de proporții în Delta Dunării! Flăcările puternice au cuprins zece hectare de vegetație uscată

Un incendiu de proporții a izbucnit, sâmbătă seară, în Delta Dunării, unde zece hectare de vegetație uscată au ars ore în șir.

Un incendiu de proporții a izbucnit, sâmbătă seară, în Delta Dunării, unde zece hectare de vegetație uscată au ars ore în șir.

Potrivit ISU Tulcea, incendiul a izbucnit, sâmbătă seara, în zona Mila 23, aflată în partea de nord a județului, în Delta Dunării.

”Intervenția a fost îngreunată din cauza nopții și a terenului mlăștinos. Din fericire era o zonă înconjurată de canale și nu era pericol de propagare”, a precizat Daciu Florentin, purtător de cuvânt al ISU Tulcea, potrivit Antena 3.

Gheorghe Dincă se întoarce în casa ororilor! Ultimele detalii despre ancheta din Caracal: ”Luiza a vorbit la telefon din... Momente dramatice în Brașov! Un autobuz în care se aflau călători, cuprins de flăcări! Șoferul n-a putut să stingă incen...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri