Antena Căutare

Incendiu în Joia Mare la mănăstirea Râmeț, din județul Alba. Locașul de cult a mai fost cuprins de flăcări și în urmă cu câteva luni

Un incendiu a izbucnit joi după amiaza la mănăstirea Râmeț, din județul Alba. Incendiul a cuprins o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați.Este cel de-al doilea incendiu care se produce în ultimul an la mănăstirea Râmeț.

Incendiu în Joia Mare la mănăstirea Râmeț, din județul Alba. Locașul de cult a mai fost cuprins de flăcări și în urmă cu câteva luni
Incendiu la mănăstirea Râmeț

Incendiul a cuprins magazia de lemne a mănăstirii, iar pompierii acționează, la momentul publicării acestei știri, pentru stingerea lui.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia acţionează, cu două autospeciale cu apă şi spumă, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la magazia cu lemne a lăcaşului de cult, scrie Agerpres.

Lucruri esențiale de știut despre Mănăstirea Putna. Ştefan cel Mare a ales locul după ce a tras cu arcul


"Incendiul este localizat şi se manifestă generalizat pe o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi. La faţa locului s-a deplasat şi Grupa Operativă, împreună cu prim-adjunctul inspectorului-şef", au transmis cei de la ISU Alba.

Scade febra imediat! Tratamentul țigănesc, vechi de secole, recomandat de fitoterapeuți



În luna iulie 2019, focul a cuprins o suprafaţă de 400 de metri din acoperişul clădirii de chilii. Incendiul a fost lichidat atunci după aproximativ 14 ore de intervenţie a peste 100 de pompieri.

Mănăstirea Râmeț este cel mai vechi aşezământ monahal ortodox din Ardeal.

Breaking News! Marcel Vela, declarații despre noile măsuri din ordonanța militară numărul 9... Localitatea Crăciuneşti din Mureș ar putea fi a treia din ţară care intră în carantină totală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x