Incendiu la New York! Acoperișul clădirii lui Donald Trump a luat foc

Un incendiu a izbucnit luni dimineaţă aproape de acoperişul clădirii-turn Trump Tower din New York, a anunţat Departamentul de Pompieri din oraş, potrivit CBS News.

Un incendiu a izbucnit luni dimineaţă pe acoperişul clădirii-turn Trump Tower din New York, a anunţat Departamentul de Pompieri din oraş, potrivit CBS News.

Mai multe persoane au postat înregistrări video şi fotografii pe reţelele de socializare, în care se vede cum din partea de sus a clădirii-turn iese fum.

În Trump Tower se află atât apartamente de locuit, cât şi birouri.

Preşedintele Donald Trump nu se afla în clădire la momentul incendiului.

Trump Tower este o clădire înaltă de 202 metri. Clădirea servește drept sediu al Organizației Trump. În plus, găzduiește reședința omologului și dezvoltatorului clădirii, președintele S.U.A., Donald Trump, care a fost dezvoltator de afaceri și dezvoltatori imobiliari în momentul în care a fost dezvoltat turnul. Mai mulți membri ai familiei Trump trăiesc sau au locuit în clădire.

Foto: Hepta

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri