Antena Căutare

Te-ai întrebat vreodată cum arată cina prietenilor tăi? Sau cea a oamenilor de pe intregul mapamond?

Serile de cină pot diferi de la om la om. Fie sunt somptuoase, fie simple. Cu familia sau singur în bucătărie. Uneori, chiar și în fața televizorului sau al calculatorului. Fotojurnalista, Lois Bielefeld, a surprins în imagini 36 de familii, total diferite, care își luau cina. Lois a fotografiat în intimitatea mesenilor, apoi a publicat pozele.

Serile de cină pot diferi de la om la om. Fie sunt somptuoase, fie simple. Cu familia sau singur în bucătărie. Uneori, chiar și în fața televizorului sau al calculatorului.

Fotojurnalista, Lois Bielefeld, a surprins în imagini peste 30 de familii, total diferite, în timp ce își iau cina. Lois a fotografiat în intimitatea mesenilor, apoi a publicat pozele.

“Familia mea a cinat întotdeauna împreună. Trebuia să cerem să fim scuzați dacă voiam să plecăm sau să facem altceva. Când eram copil, nu-mi păsa de masă. Apoi, am crescut și am început chiar eu să gătesc așa că mi-am dat seama cât de importantă e de fapt această oră a zilei pentru familiile din întreaga lume” a spus Lois pentru Buzzfeed.

Cutremurător! Doi frați imobilizați în scaun cu rotile , îngrijiți de bunică, prizonieri în propria casă: „Mămiță, te ro... Incendiu la New York! Acoperișul clădirii lui Donald Trump a luat foc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x