Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Decizie incredibilă! Închisoare pe viață pentru mai multe categorii de criminali din România! Care dintre ucigași pot scăpa mai ușor și ce soartă va avea Dincă

Mai multe categorii de criminali din România vor face închisoare pe viață, potrivit unui proiect ce a fost adoptat tacit de către Senat.

Ilustrație.

Închisoare pe viață pentru omorul calificat - asta prevede proiectul de lege de modificare a Codului Penal ce a fost adoptat tacit de Senat.

Există, totuși, o diferențiere de care se va ține cont. Potrivit propunerii legislative, inițiate de deputatul liberal Florin Roman, ar urma nu se mai mai acorde pedepse de până la 25 de ani, ca până acum, ci pe viață, pentru crime comise cu premeditare, asupra a două sau mai multe persoane, asupra unei femei gravide sau prin acte de cruzime.

Astfel, dacă este adevărat că Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Cracal, le-a omorât pe asolescentele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, așa cum a declarat, acesta ar urma să își petreacă tot restul vieții la închisoare.

Acest poriect urmează să intre în dezbaterea Camerei Deputaților, care este for decizional.

Recomandari