Antena Căutare

Incident grav la o școală din Argeș! Mai mulți copii au avut nevoie de îngrijiri medicale, din cauza unui elev

Un incident grav a avut loc la o școală din Argeș, unde mai mulți copii au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui conflict între doi elevi, dintre care unul a folosit un spray lacrimogen.

Un incident grav a avut loc la o școală din Argeș, unde mai mulți copii au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui conflict între doi elevi, dintre care unul a folosit un spray lacrimogen.

Poliţia Argeş a anunţat că în urma unui conflict între un elev de clasa a 11-a şi doi elevi de clasa a 12-a, cel de clasa a 11-a a folosit un spray lacrimogen, pe holul şcolii.

În urma incidentului, șapte elevi au ajuns la spital.

Până acum nu s-a stabilit de la ce s-au luat cei trei la ceartă. Cert este că, în primă fază, profesorul de serviciu i-a dus la spital pe cei doi elevi de clasa a 12-a. Ulterior, alţi cinci elevi au acuzat stări de rău şi au fost duşi şi ei la spital.

Potrivit unor surse locale, citate de Mediafax, incidentul a avut loc la Liceul Tehnologic din Costeşti.

Poliţiştii au anunțat că fac verificări şi că vor lua măsuri.

Elev de 13 ani în stare gravă, după ce a căzut de la etajul doi al şcolii. Copilul a fost găsit de angajații instituției... Protest la o școală din Bucureşti. Părinții cer interzicerea prezenţei la ore a unui cadru didactic. „Dumneavoastră treb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x