Antena Căutare

Elev de 13 ani în stare gravă, după ce a căzut de la etajul doi al şcolii. Copilul a fost găsit de angajații instituției

Un elev în vârstă de 13 ani a căzut de la etajul doi al Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din oraşul Năsăud. Copilul a fost găsit inconştient de angajaţii şcolii care au sunat la 112.

Un elev în vârstă de 13 ani a căzut de la etajul doi al Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din oraşul Năsăud. Copilul a fost găsit inconştient de angajaţii şcolii care au sunat la 112.

Un copil de 13 ani, elev la şcoala gimnazială Mihai Eminescu din oraşul Năsăud, a căzut miercuri de la etajul 2, printre balustradele instituţiei de învăţământ. Potrivit SAJ Bistriţa Năsăud, copilul ar fi căzut de la o înălţime de aproximativ 8 metri.

„Este vorba despre un minor căzut de la înălţime, inconştient, la şcoala gimnazială „Mihai Eminescu” Năsaud, în vârstă de 13 ani. Afirmativ căzut prin balustrada scărilor, de la circa 8 metri, aproximativ etaj 2. Au fost alocate două echipaje SAJ - unul cu medic de la Bistriţa şi unul de la Nasăud şi un exhipaj SMURD de la Năsăud”, a declarat managerul Serviciulului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa Năsăud, Annabella Muzsi.

Ea a mai spus că a fost alertat şi elicopterul SMURD care urmează plece de la Jibou şi să aterizeze în scurt timp pe stadionul din oraşul Năsăud pentru a prelua copilul.

Ungaria ne-a reclamat la Consiliul Europei! ”Vrem scoaterea crucilor soldaților români din cimitirul de la Valea Uzului!... Incident grav la o școală din Argeș! Mai mulți copii au avut nevoie de îngrijiri medicale, din cauza unui elev...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x