Incident TERIBIL într-o biserică din Constanța! Un bărbat în vârstă de 60 de ani a intrat în comă

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost grav rănit, miercuri, după ce a căzut de pe o schelă situată în interiorul unei biserici din judeţul Constanţa, unde făcea lucrări de renovare. Acesta a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital pentru a primi îngrijiri medicale și se află în comă.

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost grav rănit, miercuri după-amiază, după ce a căzut de pe o schelă situată în interiorul unei biserici din judeţul Constanţa, unde făcea lucrări de renovare. Acesta a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital pentru a primi îngrijiri medicale și se află în comă.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină în localitatea Lumina, acolo unde o persoană a căzut de la înălţime, la faţa locului fiind trimis şi elicopterul SMURD.

Bărbatul respectiv, în vârstă de 60 de ani, a căzut de pe o schelă din interiorul bisericii, de la o înălţime de aproximativ 10 metri, el fiind în comă, intubat şi ventilat. Victima a fost preluată de elicopterul SMURD şi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii spun că în momentul producerii accidentului, bărbatul efectua lucrări de renovare la biserica respectivă.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri