Antena Căutare

Incident TERIBIL într-o biserică din Constanța! Un bărbat în vârstă de 60 de ani a intrat în comă

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost grav rănit, miercuri, după ce a căzut de pe o schelă situată în interiorul unei biserici din judeţul Constanţa, unde făcea lucrări de renovare. Acesta a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital pentru a primi îngrijiri medicale și se află în comă.

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost grav rănit, miercuri după-amiază, după ce a căzut de pe o schelă situată în interiorul unei biserici din judeţul Constanţa, unde făcea lucrări de renovare. Acesta a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital pentru a primi îngrijiri medicale și se află în comă.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină în localitatea Lumina, acolo unde o persoană a căzut de la înălţime, la faţa locului fiind trimis şi elicopterul SMURD.

Bărbatul respectiv, în vârstă de 60 de ani, a căzut de pe o schelă din interiorul bisericii, de la o înălţime de aproximativ 10 metri, el fiind în comă, intubat şi ventilat. Victima a fost preluată de elicopterul SMURD şi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii spun că în momentul producerii accidentului, bărbatul efectua lucrări de renovare la biserica respectivă.

Caz ȘOCANT în Arad! A fost lăsat să moară pe stradă! „L-au tratat ca pe un animal”... Scene greu de privit! Un adolescent este BĂTUT de un agent de poliție, sub privirile îngrozite ale fratelui său! Chinul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x