Antena Căutare

Infirmieră surprinsă beată în spital. Bolnavii pe care trebuia să-i îngrijească, revoltați: "Abia se putea ținea pe picioare. A căzut pe jos pe aici"

O asistentă medicală din Iași a venit la seriviciu aproape de comă alcoolică. Femeia a fost surprinsă de colega de tură, care o mai acoperise și în trecut. Și bolnavii au sesizat că infirmiera abia se putea ține pe picioare și s-au arătat revoltați.

Infirmieră surprinsă beată în spital. Bolnavii pe care trebuia să-i îngrijească, revoltați: "Abia se putea ținea pe picioare. A căzut pe jos pe aici"
Asistentă medicală băută în timpul serviciului, la Iași

Femeia lucrează la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi și avea o alcoolemie de 3,43 mg/l în sânge. Nu este prima dată când infirmiera merge băută la serviciu, potrivit colegilor ei.

Publicația stireadeiasi.ro notează faptul că personalul spitalului și colegii infirmierei au susținut că nu este prima dată când aceasta e băută la serviciu, dar niciodată starea sa nu ar fi fost atât de gravă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Managerul a cerut o anchetă a comisiei de disciplină, iar până la finalizarea verificărilor femeia va lucra doar în timpul zilei, sub supraveghere.

Cât de nocive sunt pateurile de post? Ne facem mai mult rău consumându-le! Ce substanțe toxice conțin produsele din soia... Angajații și sindicaliștii, revoltați de creșterea salariului minim cu doar 83 de lei: ”Acelaşi mod de abordare ca şi Gu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x