Antena Căutare

Informații înfiorătoare despre bărbatul găsit mort pe marginea drumului, la Deva. Medicii legiști sunt oripilați: "Totul era împrăştiat pe drum. A fost ceva ce nu am mai pomenit în 40 de ani de activitate"

Detalii sfâșietoare despre traumele pe care le-a trăit bărbatul din Mureș,, al cărui cadavru a fost identificat în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Medicii legiști dezvăluie detalii înspăimântătoare despre traumele pe care le-a trăit bărbatul din Mureș, al cărui cadavru a fost identificat la intrarea în Deva, în noaptea de sâmbătă spre duminică: "Inima şi creierul nici nu i le-am găsit. Totul era împrăştiat pe drum. A fost ceva ce nu am mai pomenit în 40 de ani de activitate"

Un şofer a sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a anunţa că a observat cadavrul unui bărbat pe marginea DN7, pe sensul Arad – Deva. Potrivit cercetărilor, bărbatul identificat avea vârsta de 62 de ani și era din judeţul Mureş. Poliţiştii au întocmit dosar penal.

Duminică dimineața în jurul orei 3.00, Poliţia municipiului Deva a fost sesizată de către un participant la trafic despre faptul că pe DN7, pe sensul Arad-Deva, în zona Izvorul Decebal se afla cadavrul unui bărbat ce prezenta multiple leziuni, probabil ca urmare a unui eveniment rutier.

La o zi distanță, recultatele necropsiei realizate de medicii legiști asupra cadavrului, arată detalii șocante. Potrivit constatării medicilor, bărbatul a fost călcat de mai multe mașini, corpul lui trecând prin niște chinuri teribile.

Dan Mărculescu, medic legist, povestește oripilat de ceea ce i-a fost dat să vadă: „Bărbatul nu doar că a fost lovit de maşini, ci s-a trecut peste el. A fost târât, nu mai avea haine pe el, inima şi creierul nici nu i le-am găsit. Totul era împrăştiat pe drum. A fost ceva ce nu am mai pomenit în 40 de ani de activitate. A fost exact ca atunci când vedem o pisică moartă sau un câine mort pe drum, peste care trec maşinile, cam aşa a fost şi acest om. Nu putem spune câte maşini au trecut peste el”, potrvit adevarul.ro.

Citește și: Cadavru descoperit pe marginea drumului, la Deva! Un șofer a oprit mașina și a sunat la Poliție! Ce s-a descoperit

Nu e o glumă! Polițiștii din Brașov au găsit o cantitate semnificativă de droguri, în urma unui accident de mașină. În c... Emoționant! Un bărbat și-a cheltuit toți banii agonisiți în 10 ani pentru a cumpăra o ambulanță cu care poate ajuta anim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x