Căutare Live

Informații noi despre tragedia din munţii Buzăului. De ce s-a prăbușit avionul

Tragedie aviatică în munţii Buzăului. Doi oameni au murit: pilotul, un cunoscut om de afaceri din Cluj şi pasagerul. Avionul decolase din Braşov şi se îndrepta spre Costineşti.

Tragedie aviatică în munţii Buzăului. Doi oameni au murit: pilotul, un cunoscut om de afaceri din Cluj şi pasagerul. Avionul decolase din Braşov şi se îndrepta spre Costineşti.

Când a ajuns deasupra munţilor aparatul nu a mai putut fi controlat, a pierdut din altitudine şi a intrat în picaj. Specialiştii spun că zona era imposibil de traversat cu un avion uşor pentru că era sub cod galben de furtuni.

Puţin după ora 15.30 a sosit apelul de alarmă. Un localnic a anunţat la 112 că un zgomot puternic s-a auzit în munţii Buzăului, în zona Nehoiaşu, la câţiva kilometri de barajul Siriu. Omul a chemat în ajutor pompierii cărora le-a transmis că un avion s-a prăbuşit într-o zonă greu accesibilă.

Avionul prăbuşit este un model Technam, fabricaţie 2008. Un aparat uşor, dotat cu un singur motor. Fusese cumpărat de omul de afaceri clujean în urmă cu mai bine de un an. Bărbatul avea licenţă de zbor de aproape cinci ani.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Ei sunt cei doi oameni care au murit după prăbușirea avionului în Buzău! Ambii sunt cunoscuți - Foto...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri