Antena Căutare

Infractoarea din Craiova care a jefuit o femeie accidentata scapa de inchisoare pentru a doua oara

Infractoarea rroma cea care a jefuit-o pe femeia lovita de o masina scapa de arest pentru a doua oara dupa ce a prezentat instantei mai multe acte medicale prin care dovedit ca este bolnava psihic, scrie Adevarul.

Elena Iamandita a mai fost cercetata tot pentru furt in 2010, dar si atunci Judecatoria Craiova a dispus achitarea acestei si internarea ei intr-un centru medical.

Femeia a jefuit pe data de sase aprilie o femeie care fusese victima unui accident de circulatie.

Potrivit anchetatorilor, femeii i-a fost sustrasa suma de zece lei.

Martorii au povestit ca Luminita Cojocaru, in varsta de 49 de ani, a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni, iar in timp ce era la pamant doua persoane s-au apropiat de ea si i-au cautat prin lucruri pentru a o jefui.

Imaginile au fost inregistrate de un alt sofer, martor in trafic. In timp ce alti martori au sunat la salvare doi hoti au inceput sa-i controbaie in geanta femeii, femeia infractoare luand mai mult obiecte si plansandu-le in san.

Rudele femeii au spus ca, imediat dupa producerea accidentului, femeia a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta, fiind diagnosticata cu contuzie la genunchiul stang, insa nu a necesitat spitalizarea, de doua saptamani femeia fiind in concediu medical.

Un avion utilitar a aterizat fortat in Prahova... VIDEO! Fiul unui primar din Mehedinti a lovit o femeie pe trecerea de pietoni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x