Antena Căutare

VIDEO! Fiul unui primar din Mehedinti a lovit o femeie pe trecerea de pietoni

O femeie de 43 de ani din Mehedinti a ajuns in stare grava la spital, azi-noapte, dupa ce a fost accidentata pe o trecere de pietoni.

La volanul masinii care a lovit-o se afla un tanar de 18 ani, fiul primarului unei comune din judet. Tanarul circula cu o viteza atat de mare, incat si-a oprit masina abia la 100 de metri dupa impact.

Sotul femeii a reusit sa se salveze in ultima clipa. Nervos si speriat, sotul femeii era hotarat sa isi faca singur dreptate. A fost oprit, insa, de un zid puternic, format din prietenii tanarului sofer.

Barbatul a reusit sa se fereasca la timp din calea bolidului de 30 de mii euro, care a trecut ca o sageata pe trecerea de pietoni.

Pe sotia lui nu a reusit sa o traga din calea masinii. Ea a fost lovita in plin si aruncata la cativa metri de trecerea de pietoni. A ajuns in stare grava la spital.

La fata locului au venit, in scurt timp, si politistii. Nici macar ei nu au putut sa il calmeze pe barbat.

Tanarul sofer si-a luat permisul de conducere in urma cu doar doua saptamani. De altfel, masina de lux pe care o conducea a fost cadoul de majorat primit de la parinti. Aseara, el a iesit impreuna cu fratele lui de 12 ani ca sa testeze performantele bolidului. Nu a reusit, insa, sa mai calce frana.

Baiatul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Politistii au deschis o ancheta pentru a vedea in ce imprejurari s-a produs accidentul. Tanarul a plecat acasa tot la volanul bolidului de lux.




Foto:Intact Images

Infractoarea din Craiova care a jefuit o femeie accidentata scapa de inchisoare pentru a doua oara... COD GALBEN de inundatii in zece judete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x