Antena Căutare

Cine poate beneficia de VOUCHERELE de 9000 de lei oferite de stat? Aceasta este lista de condiții pe care trebuie să le îndeplinești

A fost publicat Regulamentul Programului de stimulare a eliminării din traficul bucureștean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare prin acordarea de eco-vouchere. Primăria Municipiului București a anuțat care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească cei ce doresc să primească eco-voucherele.

A fost publicat Regulamentul Programului de stimulare a eliminării din traficul bucureștean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare prin acordarea de eco-vouchere. Primăria Municipiului București a anuțat care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească cei ce doresc să primească eco-voucherele.

Primăria Municipiului București a publicat Regulamentul Proiectului de stimulare a eliminării din traficul bucureștean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare prin acordarea de eco-vouchere.

„Comunicarea cu grupurile-ţintă reprezinta o componentă importantă a acestui program. Vrem ca, atât proprietarii de autovehicule uzate, cât si unităţile comerciale participante să se poată informa despre modul de desfăşurare a programului. Consultând regulamentul, acestia vor afla care sunt condiţiile de eligibilitate care permit înscrierea în program. Am iniţiat programul în luna iulie, iar scopul nostru este să contribuim la îmbunătăţirea calităţii mediului si, implicit, la protejarea sănătăţii populaţiei Capitalei, prin scoaterea din circulaţie a autovehiculelor uzate cu grad ridicat de poluare”, a anunţat Primarul General, Gabriela Firea.

Aceasta este lista de condiții pe care trebuie să le îndeplinească cei ce vor să beneficieze de eco-voucherele oferite de Primărie:

  • să aibă domiciliu stabil în București;
  • să aibă cel puțin 18 ani împliniți;
  • să fie unicul proprietar al automobilului uzat;
  • inexistenţa unor restanţe de plată la bugetul local sau de stat (taxe, impozite, amenzi, etc);
  • vehiculul uzat trebuie să aibă o vechime de cel puţin 8 ani;
  • vehiculul uzat trebuie să fi fost înmatriculat în Bucureşti anterior datei de 30 iunie 2018;

Aplicaţia PEVAUTO care va permite înregistrarea a 6.000 de participanţi, persoane fizice şi persoane juridice. Conform Primăriei Municipiului București, la atingerea acestui număr, aplicaţia va opri automat procesul de înregistrare a participanţilor.

După verificarea îndeplinirii condiţiilor de eligibilitate vor fi acceptaţi în program, în ordinea înscrierii, primii 5.000 de proprietari eligibili, lista acestora urmănd a fi publicată pe site-ul www.pmb.ro, secţiunea „Eco-voucher în schimbul unui autovehicul uzat”.

Perioada de înscriere în program a participanţilor (proprietarilor de autovehicule uzate) va fi comunicată pe site-ul PMB cu minimum 3 zile înainte de data programată pentru deschiderea sesiunii de înregistrare.​

Veste importantă pentru proprietarii de mașini second hand din Bucureşti! Vor primi o sumă de bani considerabilă... Atenție mare, șoferi! Zona în care ați putea simți că îmbătrâniți în trafic, în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x