Căutare Live

Inspectorul ISU Orlando Schiopu și-a explicat înjurătura „Lasă-i în p**a mea” din imaginile secrete de la Colectiv! „Dacă va uitați, sunt înconjurat de…”

Inspectorul-șef al ISU București-Ilfov, Orlando Schiopu, și-a explicat, joi, înjurătura ce a fost surprinsă în filmarea intervenției de la Colectiv, ce a fost făcută publică la aproape patru ani de la tragedie.

Inspectorul-șef al ISU București-Ilfov, Orlando Schiopu, și-a explicat, joi, înjurătura ce a fost surprinsă în filmarea intervenției de la Colectiv, ce a fost făcută publică la aproape patru ani de la tragedie.

În filmarea intervenției de la Colectiv, la minutul 7:35, colonelul Orlando Schiopu, la acea vreme adjunctul inspectorului șef ISU, cedează nervos și înjură „Lasă-i în p**a mea"!, părând că înjură persoanele decedate în urma incendiului.

„În mod clar, nu se referea la cei decedați (înjurătură-n.red.). În mod sigur. Dacă va uitați, sunt înconjurat de mai mulți ofițeri și vorbesc cu mai multă lume deodată. Sunt mai mulți oameni care pun întrebări în același timp. Referitor la mutarea celor decedați dintr-o parte în altă, am folosit un singur cuvânt: Lasă-i!", a susținut Orlando Schiopu, într-o conferință de presă.

Libertatea a publicat, joi, filmarea făcută de subofițerul care a însoțit primul echipaj ISU București-Ilfov ajuns la clubul Colectiv, în noaptea de 30 octombrie 2015. Timp de patru ani, această înregistrare ar fi fost ascunsă autorităților de către ISU și IGSU, două structuri ale Ministerului de Interne, dar un ofițer de pompieri ar fi dat-o acum publicației.

După ce imaginile au apărut în spațiul public, oficialii IGSU au ținut o conferința de presă în care au încercat să dea explicații. Aceștia au susținut că nu au făcut publice imaginile până acum, pentru că au un puternic impact emoțional. Totodată, ei au spus că imaginile din timpul intervențiilor sunt puse la dispoziția tuturor organelor abilitate, însă doar la solicitare. „Punctuală”!

O fetiță în vârstă de șapte ani a murit în curtea școlii, în Bihor! A avut o moarte cumplită, de față cu alți copii! „E ... Scandalos! Două carde medicale surprinse fumând în interiorul Spitalului de Urgență din Craiova - FOTO...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri