Antena Căutare

Intervenție maraton! Pompierii au săpat timp de ZECE ore pentru a scoate cadavrul unui bărbat dintr-o fântână de 13 metri

Două echipaje de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui au intervenit timp de zece ore pentru a scoate cadavrul unui bărbat căzut într-o fântână de 13 metri adâncime.

Pompierii au săpat un puț paralel cu fântâna, iar intervenția a fost una extrem de dificilă. Au fost implicate și autoritățile locale, primarul comunei închiriind un buldoexcavator.

Cu ajutorul buldoexcavatorului a fost săpat un puţ paralel, iar după ce malurile acestuia au fost asigurate, s-a trecut la executarea unui pasaj de trecere între cele două puţuri. Prin orificiul săpat în fântână a putut fi degajată victima, un bărbat în vârstă de 43 ani.

Intervenția a avut loc în localitatea Butucărie, din comuna Zăpodeni, județul Vaslui. Victima era căzută în fântână de mai multe zile.

Intervenție maraton! Pompierii au săpat timp de ZECE ore pentru a scoate cadavrul unui bărbat dintr-o fântână de 13 metri

A fost declanșată o anchetă pentru a stabili modul prin care bărbatul a căzut în fântână, însă din primele cercetări reiese faptul că bărbatul a dorit să își ia viața.

VIDEO/ Șase kilograme de canabis ascunse într-un troler în București! Cum au fost descoperiți cei doi bărbați... Fost bancher, devenit hoț de carduri. Cum a reușit să golească card după card...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x