Antena Căutare

Starea de sănătate a lui Ion Iliescu, delicată! Medicii au decis să-l interneze: ”S-a prezentat cu febră!”

Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost transportat la Spitalul Elias din Capitală, după ce i s-a făcut rău, potrivit unui post de televiziune.

Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost transportat la Spitalul Elias din Capitală, după ce i s-a făcut rău, potrivit unui post de televiziune.

Acesta a fost supus de urgență unor controale și analize, iar medicii au decis să-l interneze pentru investigații amănunțite.

Reprezentanţii Spitalului Elias anunţă, oficial, că Ion Iliescu a fost internat, vineri, în unitatea spitalicească, pentru investigaţii, fostul preşedinte prezentându-se cu febră.

”În cursul zilei de astăzi (31 mai 2019), preşedintele Ion Iliescu, a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, pentru evaluarea stării de sanatate, în contextul unui sindrom febril recent instalat”, informează reprezentanţii Spitalului, potrivit Mediafax.

Citește și: Este oficial! Ion Iliescu, inculpat în dosarul Revoluţiei pentru crime împotriva umanității! Ce se va întâmpla acum cu fostul președinte

Ion Iliescu a mai avut probleme grave de sănătate în acest, fiind operat pe cord, pe 1 aprilie, cu un rezultat final foarte bun la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare "Prof. C.C. Iliescu". În urma intervenției, medicii i-au extras lichidul pericardic.

Citește și: Ce pensie are soția fostului președinte Ion Iliescu. Este contrar așteptărilor

Fostul președinte al României a împlinit în martie 89 de ani.

Știre în curs de actualizare!

Papa Francisc, aproape de români. Prima oprire a fost în Capitală unde oamenii și-au oprit mașinile în drum ca să-l vadă... Experiență unică pentru jurnaliștii din avion, alături de Papa Francisc. Suveranul a călătorit ca un om obișnuit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x