Antena Căutare

Ion Iliescu, la spital! Fostul președinte ar putea fi operat curând

Fostul președinte Ion Iliescu a fost internat la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu și ar putea fi operat la inimă.

Fostul președinte Ion Iliescu a fost internat, luni, la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu și ar putea fi operat la inimă.

Ion Iliescu a ajuns la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu la recomandarea medicilor de la Spitalul Elias, unitatea sanitară unde își face periodic controale medicale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Elias, dr. Silviu Negoiţă, Ion Iliescu s-a prezentat luni la un control la această unitate spitalicească, medicii observând că fostul preşedinte prezenta un fenomen de dispnee (dificultăţi respiratorii).

„Medicii au observat că dânsul avea o respiraţie greoaie şi au decis să fie trimis la Institutul pentru Boli Cardiovasculare "Prof. C.C. Iliescu"", a precizat pentru Agerpres Silviu Negoiţă.

Medicii care l-au consultat pe Ion Iliescu iau în calcul o intervenție chirurgicală la inimă, potrivit digi24.ro.

Ion Iliescu are montate 6 stenturi pentru dilatarea vaselor de sânge, iar ultima dată a fost operat la Paris.

Fostul președinte al României a împlinit recent vârsta de 89 de ani.

Alegeri europarlamentare 2019. Cine sunt cei 7 candidați independenți înregistrați la BEC... Candidați europarlamentare 2019, lista Pro-România. Victor Ponta, pe primul loc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x