Antena Căutare

Iubita lui Radu Mazăre, primele declarații, după ce a fost cerută în căsătorie! „Indiferent de circumstanțe...”

Roxana, iubita lui Radu Mazăre, a făcut primele declarații, după ce a fost cerută în căsătorie de fostul primar al Constanței, nunta lor urmând să aibă loc la Penitenciarul Rahova.

Roxana, iubita lui Radu Mazăre, a făcut primele declarații, după ce a fost cerută în căsătorie de fostul primar al Constanței, nunta lor urmând să aibă loc la Penitenciarul Rahova.

Radu Mazăre și-a cerut în căsătorie iubita prin telefon, iar ea a acceptat.

Potrivit lui Mihai Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, nunta fostului primar al Constanței cu iubita lui Roxana ar urma să aibă loc la începutul lunii viitoare, când e și ziua lui de naștere.

Radu Mazăre și iubita lui nu vor avea parte de o petrecere mare de nuntă, acest lucru nefiind posibil. Nunta va avea loc chiar la penitenciarul Rahova.

La ceremonia de căsătorie a lui Radu Mazăre cu iubita lui Roxana vor participa cel mult 10 persoane. Deocamdată nu se știe cine vor fi nașii acestora.

„Indiferent de circumstanțe, sunt fericită că ne vom căsători. Am trecut prin foarte multe momente împreună, au fost momente frumoase, au fost și multe greutăți”, a spus Roxana, iubita lui Radu Mazăre, după cererea în căsătorie. Mai multe detalii sunt disponibile pe observator.tv.

Bătaie cu cu sticle și topoare în centrul Bucureștiului, pe stradă! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! - Video... Ultimă oră! Un tren cu pasageri a deraiat în Bacău, după ce a lovit un camion! Atenție, imagini tulburătoare - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x