Antena Căutare

Copilul găsit mort în bazin a fost căutat cu un sonar defect. Iulian dispăruse din Pecineaga de cinci zile

Copilul de opt ani din judeţul Constanţa, dispărut la sfârşitul săptămânii trecute, a fost găsit vineri dimineaţa într-un bazin de colectare al unor ferme de porci. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cum a murit băiatul.

Copilul găsit mort în bazin a fost căutat cu un sonar defect. Iulian dispăruse din Pecineaga de cinci zile Galerie
Zona unde a fost găsit mort băiețelul din Pecineaga

În bazinul în care a fost găsit trupul micuțului au căutat pompierii și în urmă cu trei zile. Însă nu au intrat, deoarece nu aveau echipamentul special pentru astfel de situații, fiind vorba de un bazin plin cu dejecții, scrie publicația locală din Constanța, replicaonline.ro. Acel bazin a fost golit de către pompieri cu monopompele, până la o adâncime medie de aproximativ 2 m. Deci, nu în totalitate, pentru că atât s-a putut, după cum au susținut reprezentanții ISU. Până la urmă, o firmă privată din Eforie care deținea un costum adecvat, cu butelie de oxigen, a intrat în bazinul cu pricina.

Citește și:

Tragedie la Pecineaga! Iulian Alexandru Bițică, băiețelul de opt ani dispărut din curtea casei, a fost găsit mort

De altfel, mai scrie sursa citată, în bazinul 1 s-a intrat și cu sonarul care, contrar așteptărilor, a dat eroare, după cum a susținut și șeful ISU, Daniel Popa.”Echipamentul acela era pentru lucrări sub apă, sub 40 metri. Ai noștri au fost alimentați cu oxigen de pe margine. Voi aduce în discuție, la minister, săptpămâna viitoare dotarea cu un astfel de costum”, a spus Popa. De ce nu s-a găsit copilul atunci când bazinul a fost verificat cu sonar Gărzii de Coastă? ,”A dat eroare. A fost sonarul în acel bazinu, rezultatul a fost negativ”, a spus Popa, pentru publicația locală.

Copilul găsit mort în bazin a fost căutat cu un sonar defect. Iulian dispăruse din Pecineaga de cinci zile

Iulian Alexandru Bițică a fost găsit mort

Iulian Alexandru Biţică, în vârstă de 8 ani, a dispărut pe 2 noiembrie

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Pecineaga au fost sesizaţi sâmbătă, în jurul orei 19.00, cu privire la dispariţia Iulian Alexandru Biţică, în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga. Băiatul a dispărut în jurul orei 15, din faţa locuinţei unde se afla la joacă.

Căutările făcute de poliţişti în acest caz au fost complexe. Astfel, pe parcursul verificărilor a fost folosit elicopterul Inspectoratului General de Aviaţie, pe tot parcursul zilei, pentru căutări pe raza comunei, dar şi în localităţile adiacente.

Poliţiştii au audiat martori, declaraţiile acestora fiind verificate pentru a se stabili împrejurările dispariţiei. Totodată, au fost efectuate verificări adiacente cauzei în localităţile Ovidiu, Hârşova, Neptun.

Ana Maria a murit după ce a nascut o fetiță sănătoasă, pentru că o bucată de placentă i-a rămas în burtă. Acuzații grave... Cumpănașu, dezvăluire emoționantă despre Alexandra Măceșanu! „Să fii puternică și să reziști!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x