Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Tragedie la Pecineaga! Iulian Alexandru Bițică, băiețelul de opt ani dispărut din curtea casei, a fost găsit mort

Iulian Alexandru Bițică, copilul de opt ani dispărut la Pecineaga, județul Constanța, a fost găsit mort în dimineața zilei de vineri. Mama a sperat până în ultima clipă că își va găsi fiul în viață.

Iulian Alexandru Bițică, băiețelul de opt ani din Pecineaga a fost găsit mort

Potrivit primelor informații, trupul micuțului Iulian Alexandru Bițică a fost găsit în unul dintre bazinele din zonele fermelor de porci din Pecineaga, după care le-au luat la pas

Potrivit presei locale, militarii din cadrul ISU Dobrogea au finalizat, joi, 7 noiembrie, golirea bazinelor din zonele fermelor de porci din Pecineaga, după care le-au luat la pas. Din nefericire, trupul micuțului a fost găsit în bazinul 1.

Citește și:

Primele imagini de pe camerele de supraveghere cu Iulian Alexandru Bițică

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pecineaga au fost sesizați cu privire la dispariția lui Iulian Alexandru Bițică, în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga. Din primele verificări se stabilise faptul că acesta a dispărut în jurul orei 15.00, din fața locuinței, unde se afla la joacă. Au fost desfășurate activități de căutare de către polițiști din cadrul I.P.J. Constanta, împreună cu câinele de urmă al Serviciului Criminalistic.

Iulian Alexandru Bițică dispăruse de acasă de mai multe zile

Mama lui Iulian Alexandru Bițică, băiețelul de opt ani din Pecineaga, județul Constanța, a plâns fără oprire și și-a strigat public durerea în speranța că cineva îi va găsi băiețelul. Fiul ei a dispărut de acasă, chiar din fața curții și nimeni nu știe nimic de el.

"Se plimba pe stradă cu rolele şi i-am spus să meargă acasă, pentru că eu trebuia să merg până la muncă. Atunci când m-am întors, nu mai era acolo", a declarat tatăl copilului, în timpul căutărilor.

Băiețelul avea opt ani și era în grija tatălui, părinții săi fiind despărțiti. Ultimele imagini cu el în viață au fost surprinse de camerele de supraveghere în apropierea bazinelor în care a fost găsit mort de pompieri și scadandri.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro