Antena Căutare

Jaf cu repetitie in Bucuresti. Un barbat, pradat pentru a doua oara in acelasi mod

Jaf cu repetitie la marginea Capitalei. Un barbat a fost jefuit in urma cu cateva ore dupa ce si-a scos banii din banca. Este acelasi barbat care a ramas fara 880.000 de euro, pe 10 iunie, tot in urma unui jaf.


Barbatul le-a spus politistilor ca hotii i-au spart geamul din stanga spate al masinii si i-au smuls sacosa in care avea aproximativ 250.000 de lei. Omul a fost transferat la Spitalul Bagdasar, dupa ce s-a taiat in cionurile de la geamuri, iar Politia Ilfov face acum cercetari.

Pe 10 iunie, acelasi barbat a fost jefuit de 880.000 de lei, bani pe care ii retrasese cu putin timp inainte de la o banca din Capitala. Incidentul a avut loc si atunci tot pe Soseaua de Centura a Capitalei, unde barbatul a oprit masina dupa ce a facut pana la o roata.

In timp ce omul schimba roata impreuna cu o alta persoana care il insotea, au aparut patru persoane care au spart un geam lateral al masinii si au furat un sac cu bani, dupa care au disparut cu doua masini de culoare inchisa.




CSAT: Numarul militarilor romani in teatrele de operatiuni va scadea, din 2012... Fermierii, obligati sa protejeze animalele de razele UV periculoase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x