Antena Căutare

Jaf de 9 miliarde de lei in Bragadiru!

Jaf de aproximativ 9 miliarde de lei in comuna Bragadiru, judetul Ilfov. Patru persoane au urmarit o familie care tocmai scosese 200.000 de euro de la o banca.

Masina in care se aflau cei doi a facut pana, acestia fiind nevoiti sa opreasca pe marginea drumului. Hotii au profitat de moment, au spart un geam al masinii si au furat banii. Este al treilea jaf cu acelasi scenariu din ultimele luni.

''Eu am fost urmarit de la banca. Mi-a intepat roata, intre timp soferul s-a oprit sa faca pana. Si eu aveam sacul intre picioare'', a povestit victima.

Seria asemanarilor cu cele doua jafuri anterioare este incredibila. Victimele sunt din acelasi loc - Sintesti. Si-au scos banii de la aceeasi banca - din cartierul Berceni. Si au fost jefuiti de fiecare data, in trafic, in amiaza mare, de mai multi indivizi mascati. Astazi, insa, atacatorii nu au avut inscriptii ale Ministerului de Interne si girofar.

''M-am incuiat in masina, astia au venit doua masini negre, au tabarat pe mine, au spart geamul, mi-au pus pistolul in gat. Baiatului i-a pus pistolul la cap, l-a bagat la roata masinii. In timpul asta au spus: <>. Ne-au luat banii si atat. Doua minute, atat. Opt miliarde opt sute'', a mai spus victima.

Barbatul se ducea sa-si cumpere materiale de constructii. A ramas fara nimic in cateva clipe. Pana la venirea politiei, jefuitorii erau departe.

Sunt jafuri in serie, hotii par aceiasi, iar pontul pare sa plece din acelasi loc. Politistii trebuie sa afle de unde. Pana acum, niciunul dintre cele trei jafuri nu a fost rezolvat. Hotii sunt de negasit. Cu tot cu prada.

VIDEO! Ploiesti: Angajatii unui institut de cercetare nu si-au primit salariile de 10 luni!... VIDEO! Iasi: Lupta pe viata si pe moarte intre pensionari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x