Antena Căutare

VIDEO! Ploiesti: Angajatii unui institut de cercetare nu si-au primit salariile de 10 luni!

Zece luni fara salarii i-au dus la capatul rabdarii. Asa ca au iesit sa-si strige disperarea in strada. Este vorba despre angajatii unui institut de proiectare si cercetare in domeniul petrolier din Ploiesti, care nu si-au mai primit banii de aproape un an, desi vin zi de zi la serviciu.



Si nu doar demnitatea are de suferit. Oamenii fac naveta, au case de intretinut si banci de platit. Supravietuiesc doar cu ajutorul celor dragi.

Iar oamenilor le este greu sa inteleaga cum au ajuns aici. Institutul are contracte incheiate. Angajatii vin la munca, isi fac treaba, dar la sfârsit de luna nu vad niciun ban. Spun ca de vina pentru situatia asta ar fi conducerea institutului, care nu ar fi anuntat Administratia Fiscala ca are salarii de platit. Asa ca banii lor se duc direct la Fisc. Conducerea institutului refuza sa comenteze.

La IPCUP Ploiesti lucreaza 120 de cercetatori stiintifici, proiectanti si tehnicieni. Datoriile institutului, care se ridica acum la aproximativ 4,5 milioane de euro, dateaza inca din 2003.


Autosuspendarea din politie, solutie pentru evitarea disponibilizarii a 10.000 de angajati... Jaf de 9 miliarde de lei in Bragadiru!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x