Momentul în care o angajată a unei săli de jocuri e bătută și obligată să-i predea încasările agresorului. Bărbatul pierduse înainte o sumă importantă 

O angajată a unei săli de jocuri de noroc din Timișoara a fost bătută de un bărbat care a pierdut acolo o sumă de bani. Ba mai mult, el a obligat-o să-i dea toate încasările, reușind să fugă cu aproximativ 20.000 de lei.

Momentul în care o angajată a unei săli de jocuri e bătută și obligată să-i predea încasările agresorului. Bărbatul pierduse înainte o sumă importantă

Incidentul halucinant a avut loc sâmbătă seară, într-o sală de jocuri de noroc din Timişoara, unde o angajată a fost bătută de un bărbat care a obligat-o să-i dea toţi banii din încasări. Întreg momentul a fost, însă, surprins de camerele de supraveghere.

Jaf ca în filme la Casa de Pensii din Timișoara. Hoții au furat 50.000 de euro

Potrivit unor surse locale, bărbatul, care locuieşte în apropiere, pierduse o sumă importantă de bani la jocuri de noroc. Seara a revenit în sală şi, sub diverse pretexte, a convins-o pe angajată să iasă din cabina securizată, apoi a luat-o la bătaie, cerându-i banii. Femeia a refuzat.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum bărbatul o loveşte pe tânără, apoi o închide în toaleta localului. Pentru că nu a reuşit să deschidă singur seiful, bărbatul a spart uşa toaletei şi a scos-o pe angajată care i-a dat toţi banii din casă și apoi s-a făcut nevăzut. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul ar fi plecat cu aproximativ 20.000 de lei.

Acesta a fost prins în scurt timp de poliţişti, iar tânăra, care se afla în stare de şoc, a ajuns la spital.

Culorile sezonului de primăvară-vară 2022. Care sunt datele oferite de raportul Institutului Pantone Fashion Color Trend
Culorile sezonului de primăvară-vară 2022 au fost dezvăluite de prestigiosul raport al...
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2021. Balanțele au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2021 spune că nativii din zodia Balanțelor au nevoie de o...
Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri