Căutare Live

Jandarm împușcat accidental de un coleg. Glonțul i-a trecutprin piciorul drept, la 15 centimetri de bazin

Un jandarm din Prahova este anchetat de superiori după ce și-a împușcat accidental un coleg în picior. Incidentul s-a petrecut la Trezoreria din Câmpina, obiectiv aflat în paza Jandarmeriei. Din fericire, militarul nu a fost rănit grav și se află în afara pericolului, spun medicii. Incidentul este anchetat acum şi de procurorii militari.

Incidentul a avut loc ieri dimineață, în timpul schimbului de tură. În timp ce manevra pistolul, jandarmul care urma să predea arma din dotare şi-a împuşcat, din greşeală, colegul care urma să îl schimbe. În clădirea Trezoreriei nu mai era nimeni, notează Observator.

"La schimbarea în serviciu un subofiţer a executat involuntar un foc de armă, rănindu-şi colegul. I s-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului de către medicii de pe ambulanţă, ulterior a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Ploieşti", spune Denisa Iovan, purt.cuv IJJ Prahova.

Un polițist a fost bătut cu pietre și amenințat cu furca după ce a fost chemat să aplaneze un scandal. De la ce a pornit totul

Glonțul i-a trecut jandarmului prin piciorul drept, la 15 centimetri de bazin.

"Pacientul a fost adus la Spitalul Judeţean cu o plagă împuşcată la nivelul coapsei, cu poartă de intrare şi poartă de ieşire. A necesitat tratament în urgenţă, explorarea plăgii şi a rămas internat în secţia de chirurgie pentru supraveghere", spune dr. Violeta Tănase – purt.cuv SJU Prahova.

Focuri de armă la Botoșani după ce doi bărbați nu s-au supus polițiștilor! Gloanțele au fost trase vertical

Medicii spun că jandarmul rănit este în afara oricărui pericol dar va rămâne internat în spital. Incidentul de la Trezorerie este cercetat de procurorii militari.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Copil de șase ani, în stare gravă după ce a fost muşcat de câinele bunicului său...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri