Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Un polițist a fost bătut cu pietre și amenințat cu furca după ce a fost chemat să aplaneze un scandal. De la ce a pornit totul 

Situație halucinantă într-o localitate din județul Iași, unde un polițist chemat să aplaneze un scandal a fost bătut cu pietre și amenințat cu o furcă de un bărbat. 

Un polițist a fost bătut cu pietre și amenințat cu furca după ce a fost chemat să aplaneze un scandal. De la ce a pornit totul

B1.ro

Totul s-a petrecut în comuna Focuri, din județul Iași, unde un bărbat a stârnit un scandal uriaș în curtea unor vecini. Aceștia au chemat Poliția, iar omul legii venit să aplaneze conflictul a avut parte de o surpriză uriașă.

Scandal monstru în parcarea unui supermarket. Momentul în care un client e bătut cu bestialitate de un agent de pază

Mai exact, ajuns la fața locului, Nechita Moroiu, bărbatul agresiv, a pus mâna pe o furcă și l-a agresat pe omul legii. Nu s-a oprit aici, însă, întrucât la un moment dat a luat și niște pietre, lovindu-l pe unul dintre polițiștii ajunși la fața locului.

Un polițist din Buzău, rănit în misiune! Motocicleta lui a ars ca o torță pe șosea! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! Video

Ulterior, însă, bărbatul violent a fost imobilizat și dus la secție pentru audieri. Scandalul nu s-a oprit aici, iar oamenii legii l-au dus la o unitate medicală pentru un consult.

Cazurile de ultraj, tot mai frecvente în Iași

Potrivit ziarului bunaziuaiasi.ro, cazurile de ultraj sunt din ce în ce mai întâlnite la Iași. În urmă cu câteva zile, un alt individ a fost arestat preventiv sub acuzația după ce a stârnit un scandal de proporții. Evident, ca și în cazul de mai sus, procurorii au decis reținerea lui.

Recomandari