Antena Căutare

Jandarmii și polițiștii au ieșit pe străzi după intrarea în vigoare a noilor măsuri: „Stați în case!”

Autoritățile din România iau măsuri drastice pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus, astfel că după intrarea în vigoare a noilor măsuri, polițiștii și jandarmii au ieși pe străzi.

„Rămâneți în case. Respectați toate recomandările autorităților. Ieșiți din locuințe numai pentru a ajunge la serviciu sau pentru urgențe. Suntem aici pentru sănătate dumneavoastră.

Spălați-vă pe mâini și păstrați distanța. Stați în casă! Este foarte important să rămâneți în casă”, a fost mesajul transmis de echipajele Poliției și Jandarmeriei.

El este al treilea român ucis de coronavirus. Vasile Ouatu, fost patron al clubului de volei Unic Piatra Neamț, a refuzat internarea și și-a infectat și familia, dar și alte cunoștințe

În intervalul orar 22-06, oamenii nu vor mai putea ieși din case decât în cazul în care respectă prevederile ordonanței militare.

Cei care ies au nevoie de adeverințe de la serviciu pentru deplasare sau declarație pe proprie răspundere.

România are 433 de persoane infectate cu noul coronavirus

Grupul de Comunicare Strategică anunță că în data de 22 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate de 433 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Trei persoane au murit în urma infectării cu noul coronavirus.

Mărturiile unei jurnaliste din Wuhan: Ce măsură a stopat COVID-19 în China. De două săptămâni nu s- a mai raportat nicio îmbolnăvire

Dintre cele 433 de persoane confirmate pozitiv, 64 au fost declarate vindecate și externate (47 la Timișoara, 11 la București, 3 la Craiova, 2 la Constanța și 1 la Iași).

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, sâmbătă, au fost înregistrate alte 66 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Medicii de familie avertizează că îngrijirea pacienţilor cu boli cronice este în pericol! Care este motivul... Scandalul transferului pacienţilor cu COVID-19 de la Galaţi la Brăila - Prefectul judeţului Brăila: Nu voi permite ca ac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x