Antena Căutare

Jean Chelba, tatăl lui Alex, fotograful care și-a pierdut viața în urma incendiului din clubul Colectiv, a murit

Jean Chelba, tatăl lui Alex Chelba,  fotograful care a decedat în urma rănilor suferite în incendiul din Colectiv, a încetat din viață marți.

Jean Chelba, tatăl lui Alex Chelba, fotograful care a decedat în urma rănilor suferite în incendiul din Colectiv, a încetat din viață marți.

Jean Chelba, tatăl lui Alex, fotograful care și-a pierdut viața în urma incendiului din clubul Colectiv, a murit

Jean Chelba, tatăl fotografului care s-a stins din viață în urma incendiului din clubul Colectiv, s-a simțit rău marți seară.

În ciuda faptului că a fost solicitată o ambulanță, echipajul medical sosit la fața locului n-a mai putut să-i salveze viața.

”Jean Chelba, te iubim și ne vei lipsi enorm. Drum lin către Alexandru. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a fost unul dintre mesajele făcute publice.

Jean Chelba, tatăl lui Alex, fotograful care și-a pierdut viața în urma incendiului din clubul Colectiv, a murit

Jean Chelba erau cunoscut drept ”Tataie”, tatăl lui Alexandru, băiatul de 33 de ani care a murit pe un pat de spital, din cauza arsurilor de gradul doi şi trei, la şapte zile după incendiu. În seara fatidică, Alex filma concertul trupei Goodbye to Gravity atunci când s-a dezlănţuit nenorocirea. După şapte zile pe patul de spital, Alex s-a stins, deşi ajunsese pe picioarele lui la spital.

Situația dramatică a cluburilor din țară, la 3 ani de la tragedia din COLECTIV. Nimeni nu face NIMIC! Câte cluburi funcționează FĂRĂ AUTORIZAȚIE

Jean Chelba și-a pierdut fiul în clubul Colectiv, și nu crede că s-a schimbat ceva până în prezent.

COLECTIV 3 ani. 30 octombrie ar putea deveni Ziua Pacientului Ars

El a făcut o serie de declarații cutremurătoare, povestind ce s-a întâmplat în urmă cu trei ani atunci când Alex i-a zis că va merge la concertul trupei Goodbye to gravity, unde avea să fie fotograf.

”Nu mă ascultă. Îmi umblă în răni, cu mâinile goale. Nu pe spate, vă rog, nu pe spate! Sângele începe să curgă.Țip!”

„N-am cuvinte să mulțumesc acestor oameni care au venit în această seară. Mă plec în fața lor pentru a aduce fiecare cu puterea lui un omagiu celor 65 de dispăruți în tragedia de la Colectiv și după aceea. Sunt impresionat de cei care au venit și încă o dată le mulțumesc”, a declarat Jean Chelba, tatăl lui Alex, potrivit digi24.ro.

Ultimă oră! Spitalul de Pediatrie Sibiu, în carantină! Zeci de copii au fost diagnosticați cu gripă... E oficial! Merg sau nu copiii la școală vineri, pe 25 ianuarie?! Anunțul făcut de autorități ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x