Antena Căutare

Jerry Springer a murit. Legendarul prezentator TV s-a stins din viață la vârsta de 79 de ani: "Este de neînlocuit"

Jerry Springer, prezentatorul TV cunoscut pentru talk-show-urile sale de televiziune, a murit la vârsta de 79 de ani. Controversatul prezentator a găzduit emisiunea Jerry Springer Show timp de aproape trei decenii, din 1991.

colaj foto cu Jerry Springer Galerie
Jerry Springer a murit. Legendarul prezentator TV s-a stins din viață la vârsta de 79 de ani: "Este de neînlocuit" | Hepta.ro/Profimediaimages.ro

Springer a murit liniștit, joi, în locuința sa din Chicago, au confirmat publiciștii săi pentru BBC News. Jerry Springer, fost primar din Cincinnati şi legendar prezentator TV, al cărui talk-show tabloid era cunoscut pentru certurile scandaloase, scaunele aruncate şi confruntările fizice dintre cuplurile care se certau şi distrugătorii de case, a murit, a anunţat, joi, agentul său, Bradley Singer.

Jerry Springer a murit la 79 de ani: "Este de neînlocuit și pierderea lui doare enorm, dar amintirile despre intelectul, inima și umorul său vor dăinui"

Într-o declarație, Jene Galvin, un prieten al lui Springer și purtător de cuvânt al familiei, l-a descris pe acesta ca fiind "de neînlocuit": "Abilitatea lui Jerry de a se conecta cu oamenii a stat la baza succesului său în tot ceea ce a încercat, fie că era vorba de politică, de emisiuni sau doar de glume cu oamenii de pe stradă care doreau o fotografie sau o vorbă. Este de neînlocuit și pierderea lui doare enorm, dar amintirile despre intelectul, inima și umorul său vor dăinui", a spus el.

Înainte de cariera sa în televiziune, care a inclus și roluri de reporter și comentator politic, Springer a fost primarul orașului Cincinnati și consilier de campanie politică al lui Robert F. Kennedy.

Citește și: Dumitru Moroşanu a murit. Fostul producător TV și realizator la Cerbul de Aur s-a stins din viață - Surse

În octombrie anul trecut, Springer a jucat în versiunea americană a serialului The Masked Singer - una dintre ultimele sale apariții la televiziune. Springer s-a născut în Highgate, Londra, în 1944, în familia unor refugiați evrei dintr-o regiune a Germaniei care acum face parte din Polonia.

Lansat în 1991, The Jerry Springer Show a început ca un talk-show obișnuit, axat pe probleme sociale și pe politica americană, condus de Springer, pe atunci într-o manieră blândă. Dar, în încercarea de a crește audiența, Springer a schimbat radical lucrurile după câțiva ani, concentrându-se pe conținuturi scandaloase, relatează publicația BBC News.

Jerry Springer găzduise recent, timp de 3 sezoane, emisiunea de televiziune "Judge Jerry". Fostul prezentator al emisiunii "The Jerry Springer Show" a încheiat un contract cu NBC pentru această emisiune, în care a fost gazda, în calitate de judecător într-o sală de judecată.

Springer a obţinut o diplomă în drept la Universitatea Northwestern în 1968. A continuat să aibă o carieră în politică, inclusiv o perioadă ca primar al oraşului Cincinnati, înainte de a ajunge la emisiunea de talk-show, în 1991.

Citește și: Radu Cosașu a murit. Două luni i-a rezistat morții, de pe patul de spital. Ce spunea cu câteva săptămâni înainte să se stingă

(P) Pune bazele unei cariere de succes în domeniul resurselor umane cu Aprendis... A fost cutremur în dimineața de vineri, în România. Ce magnitudine a avut seismul care s-a resimțit în mai multe orașe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x