Joe Jonas și frații săi transmit mesaje de susținere pentru Demi Lovato

Joe Jonas, fostul iubit al cantaretei Demi Lovato, si fratii acestuia Nick si Kevin au transmis mesaje artistei. Fratii Jonas ii transmit multa dragoste si susținere.

Joe Jonas, fostul iubit al cântăreței Demi Lovato, și frații acestuia Nick și Kevin au transmis mesaje de susținere artistei. După ce Demi Lovato a ajuns la spital din cauza unei supradoze, frații Jonas au simțit nevoie să-i transmită artistei susținerea lor în aceste clipe dificile.

Demi si Joe s-au cunoscut pe platourile „Camp Rock", iar pe parcurursul filmărilor cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt. Relația lor a fost una scurtă dar extrem de mediatizată și plăcută de către fani. Joe Jonas a declarat după despărțire că: "a fost alegerea mea să ne despărţim, dar o iubesc ca pe un prieten. Ea a fost acolo pentru mine când aveam nevoie de ea. Voi continua să-i fiu prieten și să fiu acolo pentru ea." Se pare că așa se și întâmplă, chiar ți după 8 ani de la despărțire.

„La fel ca toată lumea, mă gândesc la Demi Lovato chiar acum. Ea are nevoie de rugăciunile și sprijinul nostru. Cu toții știm ce puternică este Demi.”, a postat pe un cont de socializare Joe Jonas.

Joe Jonas și frații săi transmit mesaje de  susținere pentru Demi Lovato

În același timp, Kevin le spune fanilor: „ Trimit rugăciunile și gândurile mele către Demi Lovato și familia sale chiar acum.”

Nici Nick Jonas nu putea rămâne indiferent, mai ales că cei doi au mai colaborat în proiecte muzicale. Acesta a scris fanilor: „Ca și voi, ma cutremur la vestea despre Demi. Cu toții o iubim și trebuie să ne rugăm să se facă bine. Ea este o luptătoare.”

Joe Jonas și frații săi transmit mesaje de  susținere pentru Demi Lovato

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri