Antena Căutare

Joe Jonas și frații săi transmit mesaje de susținere pentru Demi Lovato

Joe Jonas, fostul iubit al cantaretei Demi Lovato, si fratii acestuia Nick si Kevin au transmis mesaje artistei. Fratii Jonas ii transmit multa dragoste si susținere.

Joe Jonas, fostul iubit al cântăreței Demi Lovato, și frații acestuia Nick și Kevin au transmis mesaje de susținere artistei. După ce Demi Lovato a ajuns la spital din cauza unei supradoze, frații Jonas au simțit nevoie să-i transmită artistei susținerea lor în aceste clipe dificile.

Demi si Joe s-au cunoscut pe platourile „Camp Rock", iar pe parcurursul filmărilor cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt. Relația lor a fost una scurtă dar extrem de mediatizată și plăcută de către fani. Joe Jonas a declarat după despărțire că: "a fost alegerea mea să ne despărţim, dar o iubesc ca pe un prieten. Ea a fost acolo pentru mine când aveam nevoie de ea. Voi continua să-i fiu prieten și să fiu acolo pentru ea." Se pare că așa se și întâmplă, chiar ți după 8 ani de la despărțire.

„La fel ca toată lumea, mă gândesc la Demi Lovato chiar acum. Ea are nevoie de rugăciunile și sprijinul nostru. Cu toții știm ce puternică este Demi.”, a postat pe un cont de socializare Joe Jonas.

Joe Jonas și frații săi transmit mesaje de  susținere pentru Demi Lovato

În același timp, Kevin le spune fanilor: „ Trimit rugăciunile și gândurile mele către Demi Lovato și familia sale chiar acum.”

Nici Nick Jonas nu putea rămâne indiferent, mai ales că cei doi au mai colaborat în proiecte muzicale. Acesta a scris fanilor: „Ca și voi, ma cutremur la vestea despre Demi. Cu toții o iubim și trebuie să ne rugăm să se facă bine. Ea este o luptătoare.”

Joe Jonas și frații săi transmit mesaje de  susținere pentru Demi Lovato

Ziua Imnului Național al României 2018. 170 de ani de la prima intonare oficială... Incendiu Grecia 2018. Ce se întâmplă cu turiștii români...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x