Live acumFilm: Aventura in doi
Prime Time 20:50Observator Special

Momente de groază pentru o familie din Bârlad. Jucăria primită cadou de copil a explodat din senin! „Sunt bombe cu ceas” - Video

Spaimă cumplită pentru o familie din Bârlad, după ce jucăria cumpărată de Crăciun pentru fiul lor a explodat din senin în casă.

Jucăria primită de Crăciun a explodat

Mediafax

Oamenii spun că hoverboard-ul a fost folosit o singură zi şi a început să scoată fum fără să fie în priză. Tatăl copilului a apucat să arunce jucăria însă fumul gros s-a întins şi la apartamentele din jur. Este al treilea incident de acest fel în ultimii ani.

Vânzătorii recunosc că unele jucării sunt bombe cu ceas.

Fumul gros care a umplut tot apartamentul vine de la un hoverboard nou-nouţ. Bărbatul care a cumpărat jucăria de Crăciun pentru fiul său de 10 ani a apucat să-l scoată pe balcon la timp.

„Luase foc, explodase, îmi luase foc perdeaua, luase foc covorul. Un fum de nu puteai să respiri. Mă usturau ochii foarte tare”, a povestit Mihaela Balmuş, femeia care a cumpărat jucăria.

Oamenii au aruncat cu apă peste aparat, însă flăcările au pornit din nou. În cele din urmă au sunat la 112. Până să vină pompierii, fumul umpluse deja mai multe apartamente din bloc.

„S-a umplut casa de fum. Când am văzut. Măi! Stăteam cu toţii la masă. Nu era miros de ţigară”, a spus o vecină.

Focul a fost lichidat, însă oamenii au rămas cu spaima.

„Când a explodat şi au început să împrăştie bucăţi din el. Vă imaginaţi dacă copilul meu era pe el în clipa aceea”, a adăugat Mihaela Balmuş.

Părinţii care au cumpărat hoverboardul spun că jucăria nu era în priză când a început să scoată fum. Oamenii au de gând să depună plângere împotriva producătorului.

Recomandari