Antena Căutare

Judecatorul Horatius Dumbrava, noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii. George Balan, vicepresedinte

Judecatorul Horatius Dumbrava a fost ales, vineri, presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, el fiind singurul candidat pentru aceasta functie. Pentru functia de vicepresedinte si-a depus candidatura doar procurorul George Balan, de la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti. Acesta a obtinut functia cu 18 voturi "pentru", un vot fiind declarat nul.




Livia Stanciu a dat citire si hotararilor de Senat prin care au fost validati cei 11 noi membri ai CSM, precum si cei trei membri alesi in Consiliu in anul 2006 pentru un mandat de sase ani, dar si pe cea privind desemnarea celor doi membri ai societatii civile in acest for al magistratilor.

Judecatorul Horatius Dumbrava i-a anuntat anterior pe membrii CSM ca isi depune candidatura pentru presedintia noului Consiliu, el fiind singurul candidat pentru aceasta functie. Dupa ce si-a prezentat proiectul de management in fata membrilor CSM, Dumbrava a fost votat in fruntea noului Consiliu.

George Balan, ales in CSM din partea parchetelor de pe langa curtile de apel


Tot vineri, membrii CSM si-au ales si vicepresedintele. Pentru aceasta functie, singurul care si-a inaintat candidatura a fost procurorul George Balan, de la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti, care a si obtinut majoritatea voturilor. Balan a fost ales in noul Consiliu Superior al Magistraturii din partea parchetelor de pe langa curtile de apel.

Noul vicepresedinte al CSM s-a nascut pe 2 aprilie 1962 si a terminat Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti in anul 1990. In 2000 a terminat Colegiul National de Aparare, iar in 2006 a obtinut titlul de doctor in ordine publica si siguranta nationala.

George Balan a fost delegat in functia de procuror general adjunct al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, in anul 2009. Intre 2002 si 2009, el a fost procuror general al institutiei.

ziaruldemures.ro


VIDEO! Azi e Craciunul pe rit vechi: vezi cum s-a sarbatorit Ajunul... Meteorologii anunta o usoara incalzire a vremii in urmatoarele zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x