Antena Căutare

Meteorologii anunta o usoara incalzire a vremii in urmatoarele zile

Meteorologii anunta o usoara incalzire a vremii in urmatoarele zile. Termometrele nu vor arata prea multe grade cu plus, insa temperaturile se vor incadra in valorile normale pentru aceasta perioada. Duminica, in unele zone sunt prognozate chiar si 12 grade Celsius.


Vremea se incalzeste usor si in Capitala. Mercurul din termometre va urca treptat de la valoarea de -2 grade Celsius, maxima zilei de vineri, pana la 3 grade cu plus, cat este prognozat pentru duminica.

PROGNOZA METEO PENTRU WEEKEND-UL 7-9 IANUARIE

IN TARA

Vineri

Vremea va fi predominant inchisa, dar se va incalzi usor. In regiunile intracarpatice, indeosebi ziua, local vor cadea precipitatii slabe, mixte, favorizand producerea poleiului. In zonele joase din sudul si din estul tarii se va semnala ceata, asociata izolat cu burnite sau fulguieli. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in Campia de Vest si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -3 si 5 grade, iar cele minime se vor situa intre -9 si 1 grad, usor mai ridicate in regiunile vestice. Presiunea atmosferica va scadea usor.

Sambata

Vremea va continua sa se incalzeasca in majoritatea regiunilor. Cerul va fi temporar noros, iar in nordul si centrul tarii pe arii restranse vor cadea precipitatii slabe, predominant ploi. In restul teritoriului local va fi ceata, posibil asociata cu burnita. Vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 8 grade, mai ridicate in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa intre -6 si 4 grade. Presiunea atmosferica va continua sa scada usor.

Duminica

Vremea va fi calda pentru aceasta data, indeosebi in vest si in zonele de deal si de munte. Cerul va fi temporar noros si izolat va ploua slab, mai ales in nordul tarii. Local in sud si in est si pe arii restranse in rest se va semnala ceata si vor fi conditii de burnita, cu precadere noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -6 si 4 grade.

IN BUCURESTI

Vineri

Vremea va fi predominant inchisa, vantul slab si se va semnala ceata, mai ales dimineata si noaptea. Trecator vor fi conditii de burnita sau fulguiala.Temperatura maxima va fi in jur de -2 grade, iar cea minima de -7...-5 grade. Presiunea atmosferica va scadea usor.

Sambata

Vremea se va incalzi usor. Cerul va fi temporar noros si se va semnala ceata, mai ales dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi in jur de 0 grade, iar cea minima de -5...-3 grade. Presiunea atmosferica va continua sa scada usor.

Duminica

Cerul va fi temporar noros, vantul slab si se va semnala ceata mai ales noaptea. Temperatura maxima va fi de 2...3 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -4 grade.

Vezi AICI cum va fi vremea week-end in toate zonele tarii!

Judecatorul Horatius Dumbrava, noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii. George Balan, vicepresedinte... Biserica praznuieste astazi Sfantul Ioan Botezatorul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x